Já jsem Němečková Kateřina (kachnoy, kachna, ...atd.)
Bez Mlejnku bych asi nepřežila, protože Mlejnek je supr, hlavně ty skvělí lidi co tam jezdí. Na mě se nemůže zapomínat !!! Já Mlejnek miluju to je jediný co mě drží při životě a ve škole !!! Už nevím co mám psát .
Mlejnek je NEJ !!!
Bára Němečková
Představit se???Tak moje jméno je Bára Němečková, ale na Mlejnku mi nikdo jinak neřekne než Párek. Tuto přezdívku vymyslela moje úžasná teta Heda:))))
Na Mlejnku jsem byla poprvé v roce 2001, a pomalu jsem se propracovávala na přední příčky v bodování až na ty nejvyšší, na kterých jsem se usadila a je těžké mě z nich dostat, držím se zuby nehty. Ale letos možná nechám vyhrát někoho jiného, ale to si budu muset ještě hodně rozmyslet.
Něco o mě?? Tak jsem blázen do fotbalu, kterému podřizuji co se dá, ale někdy je to opravdu těžké skloubit ze školou. Hraji za dívčí fotbalový klub Mnichovo Hradiště. Je to můj život. Prostě fotbal FOREVER.
Co je pro mě Mlejnek???Je to pěkných 14 dní se super lidmi. A co se mi vybaví když se řekne Mlejnek??Hry, vedoucí, písničky, spaní ve stanu, NÁHON, hlídky, STEZKA ODVAHY, les, někdy i to menší zranění, prostě všechno. Miluji Mlejnek a ti lidé co váhají jestli mají jet, tak se rozhodněte pro, protože Mlejnek vás naučí mnoho potřebných věcí do života a nikdy nebudete litovat, že jste tam jeli. Možná první dny nejsou jednoduché(to vím sama), ale časem si každý najde přátelé a opravdu si to užije na plný plyn.
Co bych na sebe tak hezkého prozradil... Jsem David Augustin ( pro všechny "Davča" ) a bydlím v Ostravě.
Momentálně mi je 17 let a studuju v jednom ústavu jménem SOŠD a SOU dopravní Ostrava - Vítkovice.Hraju florbal(prostě sportovec tělem i duší jak někteří dobře ví ) .Také hraji na klarinet,nejsem žádný umělěc,ale zas tak špatně na tom nebudu =) No a jak jsem se dostal na Mlejnek....jojo..naše rozvětvená rodina sahá do všech koutů republiky,takže naše sestřenice tam první dotáhla mou sestru jako zravotnici( Markétku) a po pár letech jsem se odhodlal na tento tábor jet i já...
Vždy jsem si říkal,že tábory jsou o ničem a tak podobně,možná to tak je někde jinde,ale Mlejnek,to je zábava od první minuty až do té poslední...Poznal jsem úžasné lidi,na které asi nikdy nezapomenu a vždy,když budu mít možnost se ukázat na tom našem táboře,tak nebudu váhat a pojedu,stojí to za to...
!!!Ostrava forever!!!